Gofast anmeldelse

Vi fraråder som altid at anvende elløbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et elløbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske løbehjul i dansk trafik her
Tidligere
Næste

Specifikationer:

Se priser og tilbud på GoFast El løbehjul GX5 her:

Forhandler Pris Mere info
2.995,-
2.995,- Gå til forhandler

Kunderne siger:

Martin
Lækkert løbehjul!
Læs mere
Super lækkert løbehjul, kan klart anbefales! Kan køre til og fra skole på det uden at lade det op. Ca 10 km. hver vej👌
Kim H.
Skole!
Læs mere
Endelig en fed og billig måde at komme i skole på! Nu kan man endelig sige nej til mere fravær og ja til mere sjov!
Sofie S
Anbefales bestemt
Læs mere
Fed måde at komme rundt i byen på. Kan kun anbefale det! God service
Tidligere
Næste

GoFast El løbehjul GX5 kommer i en neutral, sort farve. Der er røde reflekser på begge sider både for og bag. Det farverige LCD-display der viser fart, batteri og hvilket gear du er i, giver el-løbehjulet en smule kant, uden at gå på kompromis med det overordnede stilrene udtryk. 

Kørekomforten og det mere tekniske aspekt bærer nogle gode ting med sig. GoFast el-løbehjul har et 7,8 Ah batteri, er produceret af den velkendte producent Panasonic og den kraftfulde 350W motor giver en god acceleration.

Batteri og rækkevidde

GoFast har for nyligt opgraderet deres model og her fik batteriet en overhaling. Deres model er nu udstyret med ikke mindre end et 7,8 Ah lithium batteri. Det er er af de største batterier på markedet pt. Batteriet er produceret af Panasonic og er derfor et rigtig godt batteri.
Dette batteri giver en rækkevidde på 25 km på en omladning, hvilket er en meget pæn rækkevidde sammenlignet med det øvrige marked. Grundet den lange distance er el-løbehjulet yderst velegnet til pendling. 

Batteriet kan nemt og hurtigt lades op i en almindelig stikkontakt. Opladningstiden fra 0-100% batteri er på ca. 4 timer, så der går ikke længe før du igen kan suse afsted.

Fart og power

GoFast har som en af de få udbydere på markedet, tilpasset el-løbehjulet efter dansk lovgivning. Det betyder at topfarten er 20 km/t. Det lyder måske ikke så sjovt “kun” at køre 20 km/t i timen, men det er faktisk en rigtig god hastighed på dette køretøj.

Den 350W kraftfulde motor, sørger for en fantastisk fremdrift. Accelerationen er en af de bedste vi har oplevet og vil uden tvivl passe rigtig godt til de flestes behov. Alt i alt er et elektrisk løbehjul fra GoFast meget “all around” og passer til langt de flestes behov.

Funktioner der er værd at fremhæve

Der er mange gode og brugbare funktioner på GoFasts el-løbehjul, men for at teksten ikke skal blive alt for langt, nøjes vi med at fremhæve de fedeste detaljer og funktioner.

Skivebremse

GoFast er udstyret med en skivebremse på bagdækket. En skivebremse er den mest effektive bremse hvad angår bremselængde og stabilitet. Derudover er det en stor fordel, idet at mange er bekendte med en skivebremse og hvordan den bremser fra sin cykel. Det er derfor nemt at vænne sig til denne type bremse.

Udover skivebremsen er det elektriske løbehjul også udstyret med en motorbremse der aktiveret samtidig med at du aktiverer skivebremsen på håndtaget. Det giver en endnu kortere bremselængde, men går en smule udover stabiliteten i bremset. Du vil derfor i starten opleve at det kan give et lille ryk fremad, når du bremser. Dette gør ikke alverden for kørekomforten, men kræver en lille smule tilvænning.

Punkterfrie dæk

GoFast har i forbindelse med deres opgradering og givet dækkene en tur. De er her gået fra at have dæk med luftslange til nu at bruge punkterfrie dæk. Normalvis vil ulempen ved punkterfrie dæk være at de ikke er ligeså stødabsorberende som dæk  med luftslange. Det er dog ikke tilfældet med GoFasts model, idet der er brugt en specielt type dæk, der er  bløde på trods af at det er massiv gummi. Du vil derfor ikke mærke nævneværdig forskel på kørekomforten. 

LCD-display 

Dette el-løbehjul er udstyret med et farverigt display på styret. Displayet viser både din hastighed, batteritilstanden og hvilket gear, du kører i. El-løbehjulet er udstyret med to gear. Et almindeligt og et eco-gear der begrænser tophastigheden og derved giver længere rækkevidde.

På displayet får du alle de informationer, du skal bruge under kørsel. Har du lyst til at nørde lidt mere i forskellige funktioner kan du benytte app’en. Med app’en kan du indstille forskellige ting, sætte cruise control til og låse løbehjulet digital.

Mulighed for at købe reservele

Som en ektra lille detalje sælger GoFast også reservedele til sin egen model og til nogle af de store brands som Segway og Xiaomi.

Skulle du f.eks. komme til at knække bagskærmen eller lignende, kan du altså købe reservedele til en skarp pris. 

 

Derfor skal du vælge GoFast X5

GoFast er specialiseret i el-løbehjul, og hvis man ser nærmere på brugeranmeldelserne på deres hjemmeside, er det tydeligt, at forbrugerne er begejstrede for produktet og lever op til deres forventninger.  

På Trustpilot scorer GoFast 4 ud af 5 stjerner, hvor anmelderne skriver, at er både hurtig levering og løbehjulene kan fås til en god pris. Der bliver også lagt vægt på, at du får mange gode egenskaber i dækkene samt en god rækkevidde. Ifølge nogle forbrugere kan en opladning tage længere tid end de fire timer, der bliver oplyst. De skriver også, at løbehjulet ikke har helt samme accelerationsevne, som dyrere modeller.

Når vi sammenstiller de gode anmeldelser med pris og ulemper ved el-løbehjulet, fortæller det os, at der er tale om et godt produkt, hvor du får god værdi for pengene.

 

Se priser og tilbud på GoFast El løbehjul GX4 her:

Forhandler Pris Mere info
2.995,-
2.995,- Gå til forhandler

FAQ

🤩 Hvor hurtigt kan GoFast GX5 køre?

GoFast GX4 løbehjulet kan opnå en tophastighed på 20 km/t, hvormed du altså for alvor kan komme hurtigt og nemt igennem byen, når du ejer et sådant løbehjul. Den hurtige topfart gør ligeledes, at løbehjulet kan være et godt valg, når du skal til og fra arbejde inde i byområder.

👍 Kan GoFast GX5 kører op ad bakke?

Ja, GoFast GX5 løbehjulet kan godt trække op ad bakke. Dog bør du sørge for, at løbehjulets maks. belastning ikke bliver overtrådt, da den naturligvis ellers godt kan få lidt problemer med at trække. Generelt kan du dog godt køre på løbehjulet op ad bakke uden problemer.

🤔 Hvor sikkert er GoFast GX5 at køre på?

Generelt er GoFast GX5 et sikkert løbehjul at bruge, så længe du sørger for at overholde færdselsregler, såvel som at du sætter dig ordentligt ind i, hvordan fartøjet fungerer. Du bør for eksempel altid øve dig på løbehjulet på ubefærdede veje, inden du kører ud i trafikken.