Gofast anmeldelse

Vi fraråder som altid at anvende elløbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et elløbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske løbehjul i dansk trafik her
Klik her

Specifikationer:

Se priser og tilbud på GoFast El løbehjul GX5 her:

Forhandler Pris Mere info
2.390 5,-
2.390,- Gå til forhandler

Kunderne siger:

E-Wheels E2S V2 el-løbehjul er et godt valg til dig, der leder efter en nem og sikker måde at komme rundt på. ‘Standard’- og ‘Long Range+’-funktionen gør, at den er behagelig at køre på både i og udenfor byen.

Batteri med lang levetid og fartbegrænsning

Fordi den er let (12,5 kg) og foldbar, kan E-Wheels E2S V2 nemt opbevares og transporteres. Med batteriet på 7800 mAh kan du forvente en rækkevidde på 25-35 kilometer afhængigt af førerens vægt, tempo og terræn.

Selvom tophastigheden er 30 km/t, kan der tilføjes en 20 km/t-barriere for at gøre den lovlig og passende for alle over 15 år, selv om tophastigheden er 30 km/t. Barrieren påvirker ikke stejlt terræn på nogen måde, så du kan uden problemer bruge al motorkraft op til 20 km/t – også op ad bakker.

Sikker og komfortabel kørsel

El-løbehjulet har en app, som opkobles via Bluetooth, så du kan låse den på afstand og ændre dens indstillinger. En god sikkerhedsfunktion er ”non-zero start”-funktionen, der automatisk slukker for el-løbehjulet, hvis du falder eller står af. Det er også praktisk, når du venter ved et lyskryds.

Hvad siger forbrugere og eksperterne om E-Wheels E2S V2 (2022)?

El-løbehjulet blev testet af TekGuide.no, og her blev den bedst-i-test. El-løbehjulets dobbelte bremsesystem gjorde det nemt og enkelt at stoppe, hvilket er vigtigt for sikkerheden. Modellen var også behagelig at køre på, grundet de store hjul. Den klarede sig glimrende på alle områder og var langt det mest prisvenlige el-løbehjul i testen.

Redaktionens vurdering

E-Wheels E2S V2 el-løbehjul er et passende valg til at køre i og udenfor byen. Andre funktioner, såsom Bluetooth og en app, giver dig mulighed for at tilpasse brugeroplevelser endnu mere. Appens funktionalitet kan til gengæld forbedres. På trods af denne lille ulempe har el-løbehjulet et dobbelt bremsesystem – en skivebremse bagtil og en elektronisk ABS-bremse foran – hvilket gør den til vores “bedste el-løbehjul til prisen”.

Punkterfrie dæk

GoFast har i forbindelse med deres opgradering og givet dækkene en tur. De er her gået fra at have dæk med luftslange til nu at bruge punkterfrie dæk. Normalvis vil ulempen ved punkterfrie dæk være at de ikke er ligeså stødabsorberende som dæk  med luftslange.

Det er dog ikke tilfældet med GoFasts model, idet der er brugt en specielt type dæk, der er  bløde på trods af at det er massiv gummi. Du vil derfor ikke mærke nævneværdig forskel på kørekomforten. 

Se priser og tilbud på GoFast El løbehjul GX4 her:

Forhandler Pris Mere info
2.995,-
2.995,- Gå til forhandler