El-løbehjul på afbetaling

Hos følgende udbydere kan du købe el-løbehjul på afbetaling. Klik på logoet og gå direkte til deres elektriske løbehjul. Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.


Innoliving logo


Gofast
Cykelexperten


Skousen

De ovennævnte forhandlere samarbejder med Viabill om at tilbyde deres el-løbehjul på afbetaling.

Du kan få mere at vide omkring både vores el-løbehjul og mulighed for at få det på afbetaling ved at læse videre her.

Hvad indebærer et el-løbehjul?

Et el-løbehjul er som navnet antyder et løbehjul på el. Det er som et almindeligt løbehjul, bare udstyret med et kraftigt batteri der forsyner en motor med energi til at bringe det fremad. Derfor behøver du ikke at bruge dit ene ben til at komme fremad, som du skal med et almindeligt løbehjul.

Et el-løbehjul er altså et reelt transportmiddel og ikke beregnet som legetøj. Det er dog så sjovt at køre på at det sagtens ville kunne fornøje de fleste.

Der er både skivebremse, for- og baglys, reflekser osv. der gør at det er meget sikkert at køre på vores el-løbehjul.

Hvorfor vælge et el-løbehjul på afbetaling? 

Et el-løbehjul på afbetaling kan give mening, enten hvis du ikke har alle pengene nu eller ikke ønsker at betale pengene på én gang, men hellere vil dele betalingen op.

Det kan der være mange grunde til og denne side er udelukkende for at fortælle om muligheden.

At købe noget på afbetaling betyder faktisk bare at du netop deler betalingen op i mindre ”bidder” og derved gør det mere overskueligt at komme lidt dyrere ting.

Hvordan køber man et el-løbehjul på afbetaling?

Som sagt samarbejder ovennævnte webshops med Viabill som egentlig står for hele processen.

Det eneste du skal gøre er at lægge klikke på deres logo og efterfølgende finde det ønskede el-løbehjul. Når du går til betaling vælger du blot Viabill som står tydeligt på betalingssiden. Herefter følger du blot Viabills proces.

Vi hos El-loebehjul.dk har altså ikke noget med selve afbetalingsaftalen at gøre. Du skal derfor kontakte Viabill eller besøge deres hjemmeside hvis der er noget du er i tvivl om angående at købe et el-løbehjul på afbetaling.

Hvordan fungerer afbetalingen?

Afbetalingen fungerer ved at du trykker på ”del betalingen op med Viabill” på betalingssiden.

Derefter bliver du sendt videre i Viabills egen ”check-out side” hvor du skal godkendes før du kan oprette en afbetalingsaftale. Herefter klarer Viabill betalingen med os og du indbetaler løbende direkte til Viabill.

Vær opmærksom på at Viabill har nogle kreditomkostninger som du skal betale for at de står for afbetalingsordningen.

Det vil derfor blive dyrere for dig at købe et el-løbehjul på afbetaling end ved at betale det med det samme.

Det vil fremgå tydeligt i processen hvor meget du skal betale i kreditomkostninger og hvor meget din månedlige ydelse vil blive.

el løbehjul på afbetaling