Unagi E500 anmeldelse

Vi fraråder som altid at anvende elløbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et elløbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske løbehjul i dansk trafik her
Tidligere
Næste

Specifikationer:

De bedste priser

Testresultater

 

Udvalgte fordele ved Unagi E500

  • Anmelderrost
  • Tophastighed på 25 km/t
  • Tre gear
  • Kraftfuldt batteri

 

Overordnet kørekomfort og oplevelse

Søger du et eksklusivt el-løbehjul, der får dig hurtigt fra A til B? Så kan du med fordel overveje Unagi The Model One E500. Her får du et produkt i absolut særklasse. 

Løbehjulet er det ideelle køretøj, når transporten skal være hurtig, nem og ikke mindst sjov. Den er velegnet til personer over 15 år. 

Modsat mange andre modeller kan Unagi E500 tages i brug i regnvejr. Kablerne er nemlig tætnet og regnsikret. Undgå dog kørsel igennem dybe vandpytter, der på sigt kan skade batteriet. 

 

Batteri og rækkevidde

Med en rækkevidde på 24 kilometer kan du komme vidt omkring med The Model One E500. El-løbehjulet fra Unagi kan klare stigninger på op til 15°.

Modellen har et kraftfuldt batteri (Lithium-Ion 9000 mAh) og en fornuftig ladetid på 4-5 timer. Inkluderet i købet er en oplader og et strømkabel. 

 

Fart og power

Med en tophastighed på hele 25 km/t kan du komme hurtigt afsted med denne model fra Unagi.  

E500 har en solid motoreffekt på 250 watt. På køretøjet finder du tre forskellige gear. Indstil nemt køretøjet til at køre i dit ønskede gear. 

Med det første gear begrænses hastigheden til 15 km/t. Vælger du at køre i det mellemste gear, bliver hastigheden sat op til 20 km/t. Det tredje gear har ingen begrænsning, og du kan derfor køre den maksimale hastighed på hele 25 km/t. 

Bemærk, at produktet er angivet til mere end 20 km/t. Derfor er det som udgangspunkt ikke tilladt i trafikken ifølge Færdelsstyrelsen. 

 

Funktioner, der er værd at fremhæve

The Model One E500 brillerer på forskellig vis. Du kan glæde dig over en behagelig og sikker køreoplevelse med denne model. Det opnås blandt andet med dens solide gummihjul og en kort bremselængde på bare 4 meter på tørt underlag.  

For optimal sikkerhed har løbehjulet både en manuel bremse bagtil og en elektronisk bremse ved siden af det stilfulde LED-display. 

Løbehjulet fås i flere forskellige moderigtige farver, så du kan komme rundt med stil med dit foretrukne farvevalg. 

 

Unagi E500 vs. markedet

Den luksuriøse E500-model fra Unagi er hurtigere end de fleste med en fart på 25 km/t. Samtidig er der her taget godt hånd om din sikkerhed, og med en rækkevidde på 24 kilometer kan du komme vidt omkring.  

Unagi E500 er anmelderrost hos anmeldersiden Electric Scooter Guide. Her anerkendes især produktets brugervenlighed og elegante design, der kræver minimal vedligeholdelse. 

Forbrugerne udviser også stor tilfredshed med produktet. ”Den kan alt, hvad den lover at kunne”, skriver en glad kunde hos den danske forhandler RobotEksperten.