Gorunner 10″ anmeldelse

Vi fraråder som altid at anvende elløbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et elløbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske løbehjul i dansk trafik her
Tidligere
Næste

Specifikationer:

Forhandles her

Forhandler Pris Mere info
3.995,-
3.995,- Gå til forhandler

Overordnet kørekomfort og oplevelse

Her har vi med et rigtig stabilt og holdbart løbehjul at gøre. Stellet er bygget op i solide materialer og det fremstår rigtig holdbart og lækkert. De store 10″ hjul giver en rigtig god køreoplevelse og man føler at man ligger godt på vejen, selv i lidt glat føre.

Designmæssigt står den skarpt og stilrent, dog en smule stor at se på. Men dette opvejes af den fantastiske kørekomfort denne konstruktion giver.

En stor fordel ved dette el-løbehjul er at det er godkendt til offentlig vej, idet det opfylder alle lovkrav. Du kan læse alle regler for brug af el-løbehjul lige her.

Baseret på dette faktum og den gode kørekomfort, er dette el-løbehjul i den absolutte topklasse lige nu.

Batteri og rækkevidde

Rækkevidden er fra producentens side oplyst til 18 km på én opladning. Dette er en del mindre end andre modeller på markedet, hvilket skyldes den tunge egenvægt.

Dog er den oplyste rækkevidde baseret på mere virkelighedsnære forhold end mange af de øvrige producenter, såsom Segway. Derfor vil du opleve at du alt efter hvilke forhold du kører under, vil opnå noget nært den oplyste rækkevidde.

Modellen er udstyret med et stort 7,8Ah lithiumbatteri, hvilket er af god kvalitet. Det er værd at bemærke at det grundet den store egenvægt kræver et godt batteri til at opnå en rækkevidde på 18 km på en opladning. Opladningstiden på dette batteri er ca. 3 timer, så man kan hurtigt få ladet op igen.

Fart og acceleration

Gorunner 10″ har en topfart på 20 km/t hvilket medvirker til at den er lovlig at benytte på offentlig vej. 

Grundet den tunge egenvægt er accelerationen ikke ligeså kraftige som øvrige modeller på markedet. Dog passer accelerationen på denne model til langt de flestes behov og det er ikke som sådan noget der påvirker kørekomforten negativt.

Funktioner værd at fremhæve

Her er de udvalgte funktioner der er værd at fremhæve på denne model.

Hele 3 forskellige bremser 

Dette el-løbehjul byder på ikke mindre en 3 forskellige bremser.

Gorunner 10″ er udstyret med følgende bremser:

  • Elektronisk motorbremse
  • Skivebremse på fordæk
  • Fodbremse på bagdæk

Sikkerheden er derfor helt i top og der er bremse til enhver situation. Skulle der opstå en farlig situation som kræver en hård opbremsning, kan skivebremsen på forhjulet virkelig gå ind og bremse hurtigt.

Lækkert display

Gorunner 10″ er udstyret med et lækkert display der viser dig både fart, batterilevetid samt hvilket gear du er i. 

Det giver et rigtig fint overblik over de informationer du skal bruge på din køretur. 

De store 10″ terrængående hjul

Med et Gorunner 10″ får du nogle af de største hjul på markedet. Hjulene består af et ydre dæk i hård kvalitetsgummi, der gør at det ikke slides så let. Derudover er dækket med luftslange som er meget stødabsorberende og derved giver en god kørekomfort. På den anden side er der selvfølgelig også en risiko for at punktere, såfremt du kører over en skarp genstand.

De store hjul gør at dette el-løbehjul er terrængående, som en af de eneste på markedet. Det er derfor især velegnet til ruter hvor der er andre underlag en asfalt. 

 

Konklusion

Konklusionen er ret klar. 

Et Gorunner 10″ er et rigtig godt el-løbehjul.

Selvom der er nogle negative sider, som f.eks. egenvægten og distancen, gør kørekomforten op for dette. Det stabile stel og store hjul gør at du får en af de bedste køreoplevelser på markedet. Derfor må man tage det sure med det søde, så at sige.

På trods af disse negative sider får dette el-løbehjul 5/5 stjerne, stærkt påvirket af den meget omtalte kørekomfort. 

 

Køb et Gorunner 10″ allerede i dag!

Nedenfor kan du se hvor dette el-løbehjul forhandles. Vi holder løbende øje med markedet og finder de bedste priser, så du ikke risikerer at betale for meget for dit næste el-løbehjul.

Forhandles her

Forhandler Pris Mere info
3.995,-
3.995,- Gå til forhandler